Een comfortabel warm huis, zonder hoge stookkosten of gezondheidsrisico’s, en minimale milieubelasting, dat is wat u van uw centrale verwarming verwacht. Het is dan ook in uw belang te kiezen voor het meest geschikte verwarmingssysteem waarvan alle onderdelen (de ketel, de regeling en de verwarmingselementen) perfect op elkaar afgesteld moeten zijn. Een moderne verwarmingsketel verdient zichzelf terug.

De bron van warmte komt uit verbranding van natuurlijke grondstoffen (mazout, gas, hout), de zon of met behulp van een warmtepomp. Uw kiest de verbrandingsbron die het beste bij u en de mogelijkheden van uw project past.

Met thermische panelen kan de volledige warme waterbehoefte zelf geproduceerd met de energie van de zon. Met behulp van een zonnecollector wordt zonlicht om gezet in warmte, dat het water verwarmt en wordt opgeslagen in een warmwaterboiler. Dit is gratis energie die anders zomaar verloren gaat.

 • U krijgt gratis warm water
 • U kan genieten van subsidies voor deze aankoop
 • U draagt een steentje bij aan een zuiverder milieu
 • U kan rekenen op onze jarenlange ervaring in de plaatsing en advies voor het aanschaffen van deze toestellen, en aanvragen van premies
 • Warmtepompen zijn een optimale keuze wanneer u een verlaging van de verwarmingskosten wil combineren met een milieuvriendelijke warmteproductie.

 • U krijgt gratis energie die onbeperkt voorradig is in de natuur
 • Door recente prijsdalingen past dit systeem binnen menig budget
 • U hoeft geen schoorsteen te voorzien
 • Dit systeem vereist weinig onderhoud en heeft een levensduur van minstens 20 jaar
 • Bijkomend voordeel voor u: De grond/water-warmtepompen hebben een ‘dubbele functie’. In de winter verwarmen ze en in de zomer zorgen ze voor een ‘natural cooling’ en een aangenaam huisklimaat
 • Voor uw huis of project kan u rekenen op een ruime keuze aan verwarmingselementen. Deze verscheidenheid zorgt dat u in uw concept een verwarmingssysteem met design, comfort en zuinigheid naar uw eigen wensen kunt samenstellen. Radiatoren en convectoren zijn traditioneel populaire verwarmingselementen. Ze lijken sterk op elkaar en zijn relatief goedkoop. Het belangrijkste verschil zit in het soort warmte dat ze afgeven in een ruimte. Als u eerder geen verwarmingselementen in uw huis of project wilt, is er de onzichtbare oplossing van vloer- of muurverwarming. Een mooie oplossing waarbij wanden volledig benut kunnen worden voor de inrichting. Vloerverwarming en muurverwarming geven een behaaglijke warmte af en zijn zuinig. Luchtverwarming is geschikt voor moderne, goed geïsoleerde woningen. Het is een combinatie van verwarming en ventilatie, zodat het in de zomer ook lekker koel is. De opwarmtijd is kort en je kan de temperatuur heel nauwkeurig regelen.

  Met een kamerthermostaat en afzonderlijke thermostaatkranen op uw radiatoren kan u de temperatuur in elke kamer precies regelen. Eenvoudige maatregelen die uw comfort verhogen en u ook helpen om rationeel om te gaan met uw energieverbruik omdat u de temperatuur en dus uw verbruik kan aanpassen aan de situatie. U kan daarbij ook kiezen voor een modulerende vermogensregeling en een weersafhankelijke temperatuurregeling. De nieuwste installaties kunnen bediend worden met een smartphone. We bieden u vakmanschap met het Cerga kwaliteitslabel voor uw aardgasinstallaties, meer informatie kan u vinden op de Cerga website.

  Voor een eerste advies of informatie over de voorziene subsidies en premies, die men kan bekomen bij de plaatsing of renovatie van verwarming in uw woning of bedrijf kunt u vrijblijvend bij ons terecht. Ons vakkundig personeel zal u graag informeren.

  Ook kunt u terecht bij:
  www.energiesparen.be

  Contacteer ons

  Bel ons

  (089) 32.20.10

  Onze locatie

  Bremakker 49,
  3740 Bilzen